Saatke meile e-kiri

Firmauudised

Positsioneerija piirlüliti APL-210 tagasiside signaal25 2024-07

Positsioneerija piirlüliti APL-210 tagasiside signaal

Gaasiallika protsessori kolm komponenti. Klapi positsioneerija tekitab pöörlemise läbi koaksiaalpistiku või tagasisidevarda, pannes nuki aktiveerima mikrolüliti. See omakorda võimaldab mikrolülitit käivitada nuki abil, saates lüliti signaale välisele läbi klemmiploki ja kuvada indikaatori kaudu lokaalselt.
Pneumaatiline kombineeritud alumiiniumsulamist lüliti õlitankerile koos automaatse hädaseiskamise ja reserveeritud aukudega18 2024-06

See pneumaatiline kombineeritud lüliti on saadaval konfiguratsioonides, mis juhivad ühte kuni kuut kambrit ja sobivad naftatankerite pneumaatiliste ventiilide tsentraliseeritud juhtimiseks. See sisaldab põhjaventiilide, aurutagastusventiilide, külgpaneelide ventilatsiooniklappide, torujuhtmete juhtventiilide ja mahalaadimisventiilide juhtimist, mis võimaldavad kiiret avamist ja sulgemist ning kaugjuhtimist, et tagada ohutud ja usaldusväärsed laadimis- ja mahalaadimistoimingud.
Graveerimismasin Automaatne laadimis- ja mahalaadimissilinder Lennuki silinder kronsteiniga.06 2024-06

OLK pneumaticu valmistatud graveerimismasina automaatne peale- ja mahalaadimispositsioneerimissilinder on varustatud kronsteini lennukisilindriga. Funktsioon on töödeldava detaili leidmine ja fikseerimine, stabiilse rõhu tagamine ja süsteemi automaatne pingutamine, et parandada töötlemise tõhusust. Lennuki silindrite eelisteks on kõrge täpsus, kõrge efektiivsus, kõrge ohutus, lihtne töö ja lihtne paigaldamine
Mida teha, kui solenoidklapp ei saa pärast pikaajalist kasutamist tagasi põrkuda07 2024-05

Diagramm illustreerib pilootjuhitavat solenoidklappi, kus klapi südamiku liikumine võimaldab vedeliku ümbersuunamist. Klapi südamiku liikumiseks vajalikud tingimused on järgmised:
E-post
cici@olk.com.cn
Mobiilne
+86-13736765213
Aadress
Zhengtai tee, Xinguangi tööstuspiirkond, Liushi, Yueqing, Wenzhou, Zhejiang, Hiina.
X
Reject Accept